Apps, mobiele applicaties

Apps, mobiele applicaties

Veel internetdiensten en startups kiezen tegenwoordig voor de ‘mobile first’ aanpak. Dit wil zeggen dat een product ontworpen en ontwikkeld wordt met de mobiele gebruiker als uitgangspunt. Of u nou kiest voor ‘mobile first’ of uw bestaande dienst of informatievoorziening wilt uitbreiden met mobiele functionaliteit, onze mobile experts kunnen hierbij helpen.

Welk platform?

Wij ontwerpen en ontwikkelen apps voor Apple iOS, Google Android en Windows Phone. Afhankelijk van de eisen en specifieke wensen van het project kan ervoor worden gekozen om de applicatie voor een specifiek platform te ontwikkelen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een industriële applicatie, gericht op speciale rugged Android smartphones.

Multi-platform

In veel gevallen, wanneer het om een publieke applicatie gaat, is het zaak om direct voor meerdere platformen te ontwikkelen. Doormiddel van slim ontwerp en code sharing kunnen we een groot deel van de applicatie in één keer ontwikkelen. Met code sharing kan veel tijd worden bespaard wordt het onderhoud vergemakkelijkt. Wij vertellen u hier graag meer over.


Stel een vraag over Apps

Onze andere diensten