Logboeken en wachtoverdracht - Vetomedia

Logboeken en wachtoverdracht

Na jaren ervaring met het ontwerpen van wachtboeken en elektronische logboeken, hebben wij het krachtige VMLS Framework ontwikkeld. Met VMLS kunnen wij voor onze klanten en partners snel en doelgericht een elektronisch logboek opzetten. Met een elektronisch logboek kunnen wachtoverdrachten en productiegegevens centraal worden opgeslagen en geraadpleegd.

Bewezen in verschillende disciplines

Onze technologie wordt inmiddels al meer dan 10 jaar gebruikt binnen de gasproductie, gasopslag, scheepvaart en overheid. Naast industriële toepassingen en maatwerkondersteuning zetten wij VMLS in binnen onze eigen producten Stalmanager en Vetocare. Via onze eigen producten helpen wij honderden stallen, maneges en dierklinieken bij het registeren en delen van informatie.

Doorontwikkeling en onderhoud

Onze mensen werken continu aan verbetering van onze componenten. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen en zorgen ervoor dat uw systeem blijft voldoen aan de laatste standaarden. Afhankelijk van uw eigen informatiearchitectuur en IT-beleid kunnen wij het beheer en updates voor u uit handen nemen of afstemmen met uw eigen IT-personeel.

Ondersteuning

Vaak komen de beste ideeën van uw eigen medewerkers en wij denken graag met ze mee. Door rechtstreeks contact kunnen wij gebruikers helpen om hun werkproces te verbeteren en meer uit de beschikbare technologie te halen. Hierdoor wordt uw informatiehuishouding beter en wordt gebruikersbetrokkenheid vergroot.

Stel een vraag over VMLS

Liever vanuit de cloud?


Wij kunnen alle zorg uit handen nemen, zonder investering vooraf. Alles geregeld, wel zo makkelijk. Wij zetten uw omgeving op, regelen de back-ups en zorgen voor de beste performance en beveiliging.

U bent in goed gezelschap